Veiligheid

Veiligheid van klantgegevens

Jouw overeenkomsten en contracten vormen het hart van je bedrijf. Sla ze op conform de meeste recente internationale standaarden op het gebeid van informatieveiligheid. Geef hackers geen kans.

Mijn contracten en data zijn echt veilig. Toch?!

Als het er op aan komt zijn contracten en overeenkomsten de pijler van je bedrijf. Dat is de reden waarom ze veilig moeten zijn en niemand er ongeoorloofd toegang toe mag hebben. Zelfs de Amerikaanse regering niet. Onze software is ontwikkelt in overeenstemming met de nieuwste ISO 27001: 2013-normen.  Om integriteit van data te garanderen maken we gebruik van block-chain technologie.
Dit betekent dat onze software werkt volgens de nieuwste internationale normen voor informatiebeveiliging. Als duurzame en betrouwbare partner investeren we graag in compliance.

 

Hoe doen we dat?

Gegarandeerde integriteit van documenten en data met Proof-of-Existence service van LTO Network

Om de integriteit van de gegenereerde data in onze applicaties te kunnen garanderen heeft ProPropertyPartners® de Proof-of-Existence service van LTO Network toegevoegd. Alle documenten die via ProPropertyPartners® worden gemaakt worden voorzien van een unieke code. De integriteit van deze documenten valt hiermee te garanderen, waardoor het onderlinge vertrouwen, de efficiëntie en transparantie bij B2C-activiteiten nooit meer ter discussie staan en er zorgeloos gedigitaliseerd kan worden. Meer weten? Lees het artikel over data-integriteit met behulp van blockchain technologie.

Monitoring en compliance

Door continue monitoring en bijsturing zorgen we ervoor dat we compliant zijn. Persoonsgegevens worden bij ons zorgvuldig verwerkt en zowel technisch als organisatorisch zijn we goed afgestemd op privacywetgeving zoals AVG / GDPR. Onze Compliance Officer werkt nauw samen met een Compliance Consultant van Conscience Calling, autoriteit op het gebied van wet- en regelgeving binnen telecom en energie, die ons adviseert en ondersteunt met het opstellen van documentatie en het verbeteren van controlemechanismes.

Ook ons CRM-systeem is gebouwd vanuit onze compliancevisie. Ons team van aansluitadviseurs wordt continu gemonitord en gecoacht op de juiste toepassing van wet- en regelgeving en besteedt 12 uur per dag aandacht aan het aanbieden van maatwerk.

Zo stellen we data veilig: Check op IP-adres door “whitelisten”

Om de veiligheid van je data te garanderen moeten we soms even streng zijn. Om veiligheid te blijven garanderen, checken we regelmatig of alleen de werkplekken van onze partners bij ons inloggen. Om de 3 maanden vragen we tijdens inloggen of je het IP-adres waar je vanuit werkt wilt goedkeuren. Na deze check en goedkeuring komt het adres op de “whitelist” terecht. Dit gaat eenvoudig: na inloggen ontvang je een whitelist-verzoek van ons, open de e-mail die we je hebben gestuurd en klik op de button. Vervolgens geven wij dit IP-adres vrij en kun je meteen weer aan de slag.

Veilig inloggen met twee stappen authenticatie (2FA – 2 factor authenticatie)

Binnen onze organisatie gebruiken we 2FA om veilig digitaal in te loggen en zo ook gegevens van klanten beter te beschermen. Een two factor authentication (2FA) is een authenticatiemethode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om toegang te krijgen. De eerste stap is veelal het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord. De tweede stap is ruimer van begrip, denk aan bijvoorbeeld een emailbericht of sms-code. Alleen het juist invullen van deze combinatie zorgt ervoor dat je toegang krijgt.

One Stop Shop

Maak kosteloos gebruik van al onze oplossingen

Regel nutsvoorzieningen voor je klant
Verdien hoge commissies
Ontzorg jouw klanten
Betrouwbaar advies voor je klant
Gratis inspectie app