DeOpnameApp

Digitaal woningen inspecteren


We zetten ons voortdurend in om het werk van vastgoedprofessionals te vergemakkelijken met praktische en toegankelijke hulpmiddelen. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwe OpnameApp te presenteren, onze nieuw ontwikkelde app die gebruikmaakt van het betrouwbare platform van Capptions Direct.

Download hier De Capptions Direct Opname App:

Onze klanten geven ons een

DeOpnameApp is dé digitale inspectietool voor vastgoedprofessionals

Neem als makelaar snel en professioneel objecten op, voeg eenvoudig een onbeperkt aantal foto’s en video’s toe, deel gemakkelijk gegevens en documenten en maak rapporten op in je eigen huisstijl en regel direct de nutsvoorzieningen van jouw klant.

Wat is er verbeterd; 

  • Betrouwbaarheid is vele malen hoger;
  • Fotoburst functionaliteit;
  • CRM-integratie mogelijk
  • Verbeterde BackOffice ondersteuning;
  • Direct nutsvoorzieningen voor jouw klant regelen.

De Capptions Direct Opname App

Onze gloednieuwe app is het resultaat van nauwgezette ontwikkeling en feedback van gebruikers zoals u, gericht op het stroomlijnen van vastgoedopnamen met ongekende precisie en gemak. DeOpnameApp brengt een scala aan innovatieve functies en verbeteringen die zijn ontworpen om uw werk niet alleen eenvoudiger, maar ook sneller en effectiever te maken.

Van geavanceerde synchronisatiemogelijkheden en real-time technische ondersteuning tot op maat gemaakte formulieren en directe CRM-integratie – onze nieuwe app stelt u in staat om honderden euro’s per jaar te besparen terwijl u de kwaliteit van uw vastgoedbeoordelingen naar een hoger niveau tilt.

Wij nodigen u uit om de toekomst van vastgoedopname vandaag nog te ervaren met DeOpnameApp. Stap moeiteloos over en behoud al uw eerdere inspecties, allemaal binnen een interface die u vertrouwd voelt maar boordevol nieuwe mogelijkheden. Welkom bij de volgende stap in de evolutie van vastgoedbeheer.

Heb je hulp nodig? Plan dan een afspraak;

=

Stap 1

Download de Captions Direct App in de store.

=

Stap 2

Maak een account aan bij Captions Direct

Je hebt de app op je device staan, dan kun je nu een account aanmaken bij Capptions direct, volg hiervoor de instructies. 

=

Stap 3

Selecteer DeOpnameApp in de marktplaats bij
”alle uitgevers”

In de marktplaats van de app zie je links in het menu ”uitgevers” daar selecteer je ”DeOpnameApp” je ziet dan de selectie aan documenten en abonnementen. We bieden nog steeds een gratis versie aan. Je kunt de pakketten vergelijken en een keuze maken.

=

Stap 4

Selecteer het juiste pakket wat bij je past. 

Selecteer het pakket wat je wilt gebruiken. Je komt in een nieuw scherm daar klik je op de knop ”abonneer” – (Je kunt later altijd nog upgraden) dan kom je in een nieuw scherm en maak je jouw organisatie aan. 

=

Stap 5

Selecteer de templates die je wilt gebruiken 

in de marktplaats van de app zie je links in het menu ”uitgevers” daar selecteer je ”DeOpnameApp” je ziet dan de selectie aan documenten en abonnementen. We bieden nog steeds een gratis versie aan. Je kunt de pakketten vergelijken en een keuze maken. 

=

Stap 6

Jouw organisatie en leden aanmaken

Je kunt vervolgens direct een uitnodiging sturen naar meer leden of deze stap kun je overslaan. je kunt klikken op ”ja start de wizard” om vervolgens te beginnen met het importeren van de documenten in jouw organisatie. 

=

Stap 7

Start met gebruik van de documenten

Start met het gebruik van jouw bundel. Je kunt nu een nieuw proces starten. Wil je een huur of koop woning inspecteren? Start het proces, zet het document klaar en maak het in de woning verder af. 

 

Heb je hulp nodig bij het opzetten van de nieuwe App?

Eenvoudig en snel woninginspecties uitvoeren

Neem als makelaar snel en professioneel objecten op, bespaar uren bij check-ins en check-outs, voeg eenvoudig een onbeperkt aantal foto’s en video’s toe, deel gemakkelijk gegevens en documenten en maak rapporten op in je eigen huisstijl.

Alles meteen op de juiste plek in je digitale administratie en geen grote bestanden heen en weer sturen. Koppel belangrijke data veilig aan je dossier en laat documenten ondertekenen wanneer je wilt.

Maak inspectierapporten op in je eigen huisstijl
Vergelijk Check-in en Check-out met elkaar
Maak foto- en videorapportages en aparte beschrijvingen per ruimte
Mogelijkheid om alle nutsvoorzieningen aan te vragen
Verstuur ter plekke meterstanden, ontvangst sleutels, en staat van woning als PDF in een e-mail

Extra dienstverlening en meer omzet voor jou als vastgoedprofessional

DeOpnameApp is natuurlijk gekoppeld aan onze handige andere oplossing ProPropertyServices. Hierdoor verleen jij niet alleen de beste service maar verhoog je ook je omzet uit jouw vastgoedtransacties. Regel op locatie direct nutsvoorzieningen als energie, internet, TV en bellen voor je klant. Geef eenvoudig de klantgegevens aan ons door en wij zorgen voor de volledige verdere afhandeling. Vervolgens keren wij per aansluiting hoge commissies aan jou uit!

Bespaar tijd bij elke woningopname
Verdien hoge commissies per aansluiting
Verleen optimale service
Geen memory- en USB sticks nodig = geen papieren rompslomp
Koppel eenvoudig aan je backofficesysteem op kantoor

Leveranciers

One Stop Shop

Maak kosteloos gebruik van al onze oplossingen

Regel nutsvoorzieningen voor je klant
Verdien hoge commissies
Ontzorg jouw klanten
Betrouwbaar advies voor je klant
Gratis inspectie app