Antwoord op veelgestelde vragen

Services

Hoe controleer ik de status van mijn aanvragen?

Door in te loggen in ProPropertyServices krijg je jouw dashboard te zien met de actuele stand van jouw aanvragen. Je ziet in één oogopslag de status van de contracten van je klanten. Daarbij kun je ook instellen hoe vaak je per mail een rapportage van deze informatie wilt ontvangen.

Wat is de levertijd van de services?

Energie of Stadswarmte kan binnen 2 werkdagen worden aangesloten. Na acceptatie van het aanbod duurt het voor Internet, TV, bellen en Mobiel gemiddeld 10 werkdagen tot levering. De andere diensten zijn na het accepteren van het aanbod op maat binnen twee werkdagen geleverd.

Kan ik een spoedaanvraag doen?

Zeker, spoedaanvragen zijn mogelijk. Bespreek dit met je adviseur, die zal vervolgens per voorziening aangeven hoe lang de aansluiting zal duren.

Is ProPropertyServices gratis?

Onze service is volledig kosteloos en vrijblijvend. Wij worden betaald uit het marketingbudget van onze leveranciers. Zodoende betaalt jouw klant dus niets meer dan dat hij/zij direct bij de leverancier afsluit!

Welke services biedt ProPropertyServices aan?

We bieden verschillende aansluitingen aan voor de consument, eigenaar en verhuurder. Voor de consument zijn dit o.a.: energie, internet/tv/bellen, Sim Only, water, stadswarmte, verzekeringen en het openen van een bankrekening. Voor de eigenaar/verhuurder zijn dit verschillende checks zoals een ID check, energie index, puntentelling, verbeterstaat en energielabel.

DeOpnameApp

Zijn digitale handtekeningen rechtsgeldig?

Volgens de Nederlandse wet- en regelgeving heeft een elektronische handtekening dezelfde juridische geldigheid als de handgeschreven handtekening. Er zijn voor een elektronische handtekening daarin 3 categorieën te benoemen:

1) Een ‘gewone’ handtekening;

2) Een geavanceerde handtekening met daaraan gekoppeld een unieke code die wordt gegenereerd uit de combinatie van bericht en afzender;

3) Een gekwalificeerde handtekening met daaraan gekoppeld erkende certificaten (uitgegeven door erkende dienstverleners die worden gecontroleerd door telecomtoezichthouder OPTA).

Wij slaan handtekeningen op in de blockchain. Hierdoor zijn deze altijd versleuteld.

Hoe maak ik een professioneel rapport van de inspectie resultaten?

Het aanmaken van een rapport gebeurt automatisch na het voltooien van een inspectie in de DeOpnameApp.

Wat is het verschil tussen DeOpnameApp op de computer en via de app op mijn mobiel?

De functionaliteiten zijn hetzelfde. Het enige verschil is dat op de computer het alleen mogelijk is om video’s en afbeeldingen toe te voegen die op de computer staan opgeslagen. Op mobiel is het wel mogelijk om op dat moment foto’s en video te maken en direct toe te voegen.

Waar worden de foto’s opgeslagen?

In DeOpnameApp worden de foto’s en video’s opgeslagen in jouw CRM account. Altijd terug te vinden en te downloaden.

Waar kan ik mijn bedrijfslogo en kleuren aanpassen in de rapporten in DeOpnameApp?

Zeker! Stuur jullie logo en huisstijl kleuren naar info@propropertypartners.com en wij regelen dit kosteloos voor je.

Algemeen

Waarom zie ik bepaalde opties in het menu niet?

Er zijn verschillende rollen binnen ProPropertyPartners. Welke rol wordt ingedeeld is afhankelijk van de grootte en wensen van de organisatie.

Kan ik koppelen of integreren met een (crm) backoffice applicatie?

Wij ondersteunen een uitgebreide API koppeling en het is dus ook mogelijk om hiermee te koppelen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Wat is het verschil tussen een intentieverklaring en een huurovereenkomst?

Een intentieverklaring is een voorloper op een huurovereenkomst. In een intentieverklaring kan een huurder aangeven dat het huurobject bijvoorbeeld eerst nog aangepast dient te worden of aan bepaalde voorwaardes moet voldoen voordat een huurovereenkomst kan worden opgesteld.

Waar blijft de data die ik opsla en kan ik die data opnieuw gebruiken?

De data wordt veilig opgeslagen op onze servers. Hierbij gelden alle AVG wet en regelgeving en de data is zelf weer in te zien en te gebruiken als je inlogt op het platform.

One Stop Shop

Maak kosteloos gebruik van al onze oplossingen

Regel nutsvoorzieningen voor je klant
Verdien hoge commissies
Ontzorg jouw klanten
Betrouwbaar advies voor je klant
Gratis inspectie app