DatHuis

ProPropertyPartners en DatHuis, een perfecte combinatie.

 

Wij zijn continu bezig met het zoeken naar samenwerkingen die waarde toevoegen voor jou als vastgoedprofessional, zoals onze samenwerking met DatHuis.

DatHuis opereert vanuit de visie dat de vastgoedprofessional niet alleen tijdens het transactiemoment, maar gedurende de gehele wooncarrière een begeleidende rol moet spelen.

Deze visie sluit naadloos aan bij onze filosofie: jouw klanten op de best mogelijke manier ondersteunen op de juiste momenten, voor, tijdens en na een transactie.”

DatHuis

Onze samenwerking met DatHuis is ontstaan uit onze gedeelde visie en achtergrond. Beide afkomstig uit de vastgoedsector, hebben we ingezien waar we echte waarde kunnen toevoegen.”

DatHuis

We hebben een automatiseringsplatform gecreëerd waarmee vastgoedprofessionals ook voor én na een transactie toegevoegde waarde kunnen bieden

DatHuis

DatHuis

DatHuis

Door het koppelen van slimme marketingproducten in het systeem van DatHuis, kun je op een eenvoudige manier je omzet verhogen. Er is geen technische kennis vereist en je kunt direct beginnen met het inrichten van jouw processen.”

One Stop Shop

Maak kosteloos gebruik van al onze oplossingen

Regel nutsvoorzieningen voor je klant
Verdien hoge commissies
Ontzorg jouw klanten
Betrouwbaar advies voor je klant
Gratis inspectie app