Danny @Propropertypartners, Cobouw en Woningcorperaties

Het wordt voor woningcorporaties steeds belangrijker om huidige en nieuwe bewoners een fijne thuis te bieden. Het sociaal aspect dat steeds belangrijker wordt waarmee verbinding van huidige bewoners en nieuwe bewoners voor een fijne woonomgeving gaat zorgen.

CoBouw

Sinds begin dit jaar ben ik begonnen bij Propropertypartners als accountmanager en ben ik verantwoordelijk voor het beheer van een portefeuille van bestaande partners, waaronder makelaars en vastgoedprofessionals. Mijn focus ligt voornamelijk op Cobouw, waar ik me richt op nieuwbouwprojecten die starten of die projecten die zich in het midden in het proces bevinden en naar de opleverdatum toe werken.

Het is natuurlijk spannend voor toekomstige bewoners om hun nieuwe woning te betrekken en wij van ProPropertyPartners kunnen helpen om hen een goede start te bieden door het verzorgen van de NUTS-voorzieningen. Ons professionele salesteam kan deskundige en persoonlijke offertes op maat aanbieden die gericht zijn op de wensen van de toekomstige bewoners. Op deze manier kunnen we als verlengstuk dienen voor jou als makelaar en de toekomstige bewoner volledig ontzorgen van aankoop tot aan het landen op hun nieuwe plek.

Het is een interessant werkveld omdat er veel gebeurt en er momenteel veel aandacht is voor het oplossen van het tekort aan huisvesting, vooral betaalbare koop- en huurwoningen voor starters. Het is fijn om te weten dat we starters volledig kunnen ontzorgen bij het kopen van hun eerste woning, zodat ze zich kunnen richten op het fijn wonen in hun nieuwe huis. Wat betreft de huurwoningen die worden gebouwd, zie ik dit als een mooie brug naar woningcorporaties.

Woningcorporaties

Met onze labels maandlastenmanager en partnerpete ontzorgen we al velen met het ontzorgen op het gebied van NUTS voorzieningen. Ik wil deze dienstverlening ook graag aanbieden aan woningcorporaties, zodat we daar ook een optimale service kunnen leveren.

Als we het hebben over het sociale aspect van onze dienstverlening, dan kunnen we denken aan verschillende activiteiten die we kunnen organiseren voor de bewoners. Denk bijvoorbeeld aan een buurtbarbecue of een borrel voor alle huurders in een appartementencomplex. Natuurlijk zijn dit slechts enkele ideeën en kunnen we in overleg met de betreffende partner bespreken wat wel of niet mogelijk is en vooral waar behoefte aan is. Ik sta altijd open om te luisteren naar de focus en behoeften van elke woningcorporatie, en ik wil graag vanuit mijn werkveld een waardevolle toevoeging bieden.

Meer weten? Neem dan contact op met Danny van ons sales team.

Danny Karjasemita | Danny@propropertypartners.com of bel 0642048822