samir@propropertypartners

Als accountmanager bij ProPropertyPartners, sinds februari 2022, heb ik een portfolio van bestaande partners, makelaars en vastgoedprofessionals onder mijn verantwoordelijkheid. Mijn focus ligt op het opbouwen van sterke relaties met deze waardevolle zakenpartners. Het doel is om toekomstige bewoners te ondersteunen bij het regelen van nutsvoorzieningen, zodat ze een vlotte start kunnen maken in hun nieuwe woning. 

Daarvoor hebben we een toegewijd verkoopteam dat persoonlijke en deskundige diensten biedt die volledig zijn afgestemd op de behoeften van elke klant. Dit zorgt voor gemoedsrust, omdat we de toekomstige bewoner volledig ontzorgen, vanaf de aankoop van het huis tot en met de installatie van alle benodigde voorzieningen.

ProPropertyPartners heeft twee labels voor de consumentenbranche:
Maandlastenbeheerder helpt Nederlandse klanten met hun nutsvoorzieningen, terwijl PartnerPete onze internationale klanten bedient, volledig in het Engels. Vanaf 1 juni bieden we stabiele en betaalbare energie, inclusief jaarcontracten van bekende leveranciers zoals Delta Energie en Vattenfall. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor internetpakketten van KPN en Ziggo.

Als partner kunnen wij jou volledig ontzorgen bij de activatie en aansluiting van nutsvoorzieningen voor jouw klanten. Via een persoonlijke inlog omgeving kun je alle stappen volgen, van het genereren van leads tot aan de aansluiting van de betreffende diensten. Door het telefonische contact dat we hebben met de leads, kunnen we een oplossing bieden die perfect past bij de behoeften van de klant. Zodra alles is geregeld, heb je een duidelijk overzicht van de afgenomen diensten en de bijbehorende informatie. Dit proces word je volledig uit handen genomen, zodat je er geen omkijken naar hebt, maar wel inzicht krijgt in de geboden service aan jouw klanten. 

Wil je meer weten over hoe we onze samenwerking optimaal kunnen benutten? Neem dan contact op met me op:

Samir Sjamchalov
Sales Team Buitendienst

Meer weten? Neem dan contact met me op.

Samir@propropertypartners.com of bel 0619148949