Digitalisering verhuurproces door samenwerking ProPropertyPartners en LegalThings

Dit platform biedt documentbeheer, een app voor woningopnames, screenings en een aansluitservice voor woonvoorzieningen. Voor optimaal documentbeheer werkt ProPropertyPartners samen met softwareontwikkelaar LegalThings

Veilig en Efficiënt


Met het platform kunnen vastgoedprofessionals efficiënter en veiliger werken. De oplossingen binnen het platform zijn makkelijk te koppelen aan bestaande CRM-systemen zoals Kolibri en zijn opgezet door en getest met vastgoedprofessionals. Met de software van LegalThings digitaliseren we huurcontracten eenvoudig en veilig door middel van blockchain-technologie. 

Uit ervaring kennen we de frustratie van vrijwel iedere vastgoedprofessional: te veel papieren rompslomp, te grote bestanden, heen en weer gemail, dubbele invoer en onnodige fouten. Het kost te veel tijd en zorgt voor ontevreden klanten. Laat vanaf nu eenvoudig al je documenten met elkaar praten, koppel met je vastgoedsoftware, nodig alle betrokkenen uit en krijg eindelijk grip op al je transacties. Ontdek het gratis platform van ProPropertyPartners®. Wees de dirigent door op de juiste momenten de juiste betrokkene te laten bewerken, meekijken of tekenen en klik met je klant! 

Om ook in de vastgoedbranche een voorsprong te behouden, kiezen steeds meer vastgoedspecialisten voor automatisering. Onze ervaring in vastgoed en passie voor technologie hebben we verwerkt in gebruiksvriendelijke oplossingen voor vastgoedpro’s die voorop willen blijven lopen. De afgelopen tijd hebben we onze oplossingen laten testen door verschillende vastgoedspecialisten. Zo kunnen we gericht finetunen en het platform verder afstemmen op wensen van de gebruiker. Vastgoedpro’s kunnen zich hiermee meer van kantoor bevrijden door contracten en inspecties zoveel mogelijk te digitaliseren.

William Zietse, Commercieel Directeur en mede-oprichter van ProPropertyPartners®

Over ArxGroep en ProPropertyPartners®

ProPropertyPartners® is een initiatief van de ArxGroep. Met roots in de vastgoedmarkt onderscheidt ArxGroep zich met eenvoudige digitale oplossingen voor vastgoedprofessionals, leveranciers en consumenten. Door vastgoedkennis te combineren met passie voor technologie creëert ArxGroep digitaal gemak binnen de vastgoedketen. Naast het nieuwe platform ProPropertyPartners® is ArxGroep tevens oprichter van PartnerPete.comMaandlastenManager en deOpnameApp.

Over LegalThings

LegalThings elimineert de pijnpunten die ontstaan bij het opmaken van een vastgoedovereenkomst. Verschillende databronnen, reviews door meerdere partijen, aanpassingen en controles zijn enkele factoren die onderdeel zijn van dit proces. LegalThings stroomlijnt dit proces door het creëren van “Live Contracts”, waarmee het bedrijven en overheden slimmer en digitaal maakt. 

LegalThings maakt hierbij onder andere gebruik van de blockchaintechnologie van LTO Network. Door acties en digital signing te “anchoren” op LTO Network ontstaat er een onveranderlijke audit trail op documenten en processen.

Pak jij ook je voorsprong?

Totale controle over je documentenstroom? Je inspecties digitaliseren? Bevrijd jezelf van kantoor en pak je voorsprong. Bekijk al onze oplossingen of probeer ProPropertyPartners® nu gratis en vrijblijvend.