Over ProPropertyPartners: #2 ProPropertyChecks

ProPropertyPartners is hét platform voor vastgoed professionals. In deze serie vertellen we meer over onze dienstverlening en houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. In de vorige editie vertelden we al meer over onze digitale inspectietool de ProPropertyApp. Deze tweede editie staat onder andere in het teken van het screenen van bewoners en huurders met onze ProPropertyChecks

Digitalisering is de toekomst

Bij ProPropertyPartners houden wij ons druk bezig met de toekomst van de vastgoedsector. Wij verwachten dat de sector in snel tempo verder zal digitaliseren. Vijf jaar geleden liepen wij voorop met de ontwikkeling van onze eerste digitale tool; de inspectieapp. Inmiddels hebben we een alles in 1 systeem ontwikkeld waarin alle documentenstromen en aanvragen voor makelaars volledig digitaal afgehandeld kunnen worden. Deze nieuwe manier van werken bespaart tijd en voorkomt fouten. 

Huurderscreening met ProPropertyChecks

Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het controleren van de toekomstige bewoner of huurder. Je wilt de beste kandidaat voor je eigenaar selecteren en je wilt dit met de juiste informatie doen. Met ProPropertyChecks kun je potentiële huurders en bewoners screenen en voorkom je onaangename verrassingen. 


Uitgebreide keuze checks

Je kunt bij ProPropertyChecks niet alleen terecht voor een creditcheck van bewoners/huurders. Je kunt ook diverse checks voor een woning of bedrijfspand aanvragen. Wij hebben alle mogelijke controles samengevoegd in één systeem waardoor er altijd een check is die bij jouw wensen past. Wij bieden:

 • Creditcheck; eenvoudig en snel inzicht in de kredietwaardigheid van de bewoner
 • ID check; controle van identiteitsbewijzen
 • Expat check; speciaal ontwikkeld om buitenlandse bewoners te screenen
 • Commerciële check; geschikt voor zakelijke verhuur
 • Energielabel; bepaal de energiezuinigheid van de woning
 • Puntentelling; bepaal de maximale huurprijs
 • Verbeterstaat van de woning; overzicht van maatregelen om een hogere puntenscore en/of betere energie index te realiseren
huurderscheck met propropertychecks

Inzicht en controle via de portal

Zowel de toekomstige bewonder als de eigenaar krijgt bij ons toegang tot een eigen portal. Via dit huurder paspoort of eigenaar portaal sta jij als makelaar in verbinding met de betrokken partijen. Mis je nog informatie van de huurder? Geen probleem, je kunt hem of haar eenvoudig een seintje geven om de benodigde informatie aan te vullen.

Eenvoudig aanvragen voor een scherp tarief

Bij ProPropertyChecks krijg je een uitgebreide rapportage voor de scherpste prijs. Je vraagt een check eenvoudig aan via het CRM en ontvangt vrijwel direct het resultaat. Wij werken alleen samen met de beste, meest betrouwbare partners zoals Validata en EDR

huurcheck aanvragen


Betalen of betaald worden, bekijk je credit factuur in het CRM

Wij zorgen maandelijks voor een heldere afrekening waarop de kosten en commissies met elkaar verrekend worden. Je ontvangt commissie voor alle contracten die je via ProPropertyServices aanvraagt. In de meeste gevallen krijg je dus geld van ons in plaats van dat jij ons moet betalen. Wel zo prettig!

Wist je dat onze commissies vanaf volgende maand verhoogd gaan worden? 

Voordelen van onze checks

 •   Uitgebreide keuze checks voor bewoners én woning
 •   De scherpste tarieven van de sector; een credit check al voor €2,-
 •   Kosten en commissies overzichtelijk verrekend op je credit factuur
 •   Wereldwijde verificatie met Validata
 •   Alle rapportages staan direct in je digitale administratie

Meer weten? Maak een afspraak!

Wil je meer weten over onze oplossing? Bel ons op 085 – 0477929 of neem contact met ons op.

Probeer gratis en vrijblijvend