Over ProPropertyPartners: #3 ProPropertyDocs

ProPropertyPartners is hét platform voor vastgoed professionals. In deze serie vertellen we meer over onze dienstverlening en houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Vorige week vertelden we je alles over het screenen van huurders en bewoners met ProPropertyChecks. In deze derde editie nemen we je mee in ons document management systeem ProPropertyDocs

ProPropertyDocs gaat een stap verder

ProPropertyDocs is geen standaard ‘documentenmaker’. In veel systemen kun je al een huurovereenkomst opstellen en deze delen als pdf met de bewoner en eigenaar. Onze oplossing gaat een stap verder. Wij zorgen voor overzichtelijke procesflow waarin je de documenten eenvoudig kunt opvolgen. Uiteraard zijn alle documenten gewoon voorzien van jouw eigen logo. 

Overzicht met procesflows

Wanneer je een woning verhuurt, heb je daarvoor een aantal documenten nodig. Deze documenten volgen elkaar op in een procesflow zoals:

1. Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
2. Huurovereenkomst (HOVK)
3. Check-in of Check-out

Wij zetten deze documenten in ProPropertyDocs in een procesflow. Wanneer je een nieuwe flow start vanuit een woningdossier vullen de documenten zich automatisch met de bekende data uit bijvoorbeeld je CRM systeem. De ontbrekende data vul je eenvoudig aan, uiteraard wordt deze data automatisch meegenomen naar de volgende documenten. Zo bespaar je tijd én voorkom je fouten. 

Jij hebt de regie

Onze oplossing is er om jouw leven makkelijker te maken. In onze gebruiksvriendelijke interface krijg je een actueel overzicht van de lopende flows en wat de voortgang per flow is. Je ziet precies wie er aan de beurt is om actie te ondernemen en kunt notificaties sturen aan de betrokken partijen zoals de huurder. 

propropertydocs proces overzicht

Mijn omgeving

Alle betrokken partijen zoals de eigenaar en bewoner, krijgen een eigen mijn omgeving. In deze omgeving kunnen de partijen gegevens invoeren en delen, welke nodig zijn om een woning te verhuren of te kunnen huren. Zo’n mijn omgeving heeft een aantal voordelen. Allereerst kun je eenvoudig communiceren met de betrokken partijen. Daarnaast hebben alle betrokkenen altijd toegang tot de documenten zoals een huurovereenkomst of factuur. 

Hoe werkt ProPropertyDocs?

Een vastgoedtransactie doorlopen is heel eenvoudig met ProPropertyDocs. Er is altijd één document owner die het proces start, bijvoorbeeld de verhuurmakelaar. 

 1. Maak een woningdossier aan. Data welke bekend is wordt automatisch ingevuld;
 2. Er wordt een eigenaar paspoort aangemaakt voor de eigenaar;
 3. Complementeer samen met de eigenaar de informatie van het te verhuren object;
 4. Start een proces flow voor verhuur of aanhuur;
 5. Er wordt een huurderpaspoort aangemaakt voor de huurder;
 6. De documenten worden automatisch gevuld met de gegevens van de huurder;
 7. Alle documenten worden gecontroleerd door de belanghebbende;
 8. Teken de documenten digitaal met SignRequest.

Wist je dat onze commissies vanaf volgende maand verhoogd gaan worden? 

Voordelen ProPropertyDocs

 •   Regel je complete vastgoed transactie vanuit 1 systeem
 •   Alle documenten voorzien van je eigen logo
 •   Koppeling met je CRM systeem zoals Kolibri
 •   Alle gegevens maar 1x invoeren
 •   Alle documenten staan direct in je digitale administratie

Meer weten? Maak een afspraak!

Wil je meer weten over onze oplossing? Bel ons op 085 – 0477929 of neem contact met ons op.

Probeer gratis en vrijblijvend