Over ProPropertyPartners: #4 ProPropertyServices

ProPropertyPartners is hét platform voor vastgoed professionals. In deze serie vertellen we meer over onze dienstverlening en houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Vorige week vertelden we je alles over het document management systeem ProPropertyDocs. Deze vierde editie staat in het teken van ProPropertyServices, de aansluitdienst waarmee jij je klanten een extra service kunt verlenen én je een mooie commissie kunt verdienen.  

Snel alle aansluitingen geregeld

Wanneer je extra diensten zoals energie, water, internet, televisie en telefonie wilt aanbieden aan je klant, mag dit niet ten koste gaan van je dagelijkse werkzaamheden. Met ProPropertyServices kun je, in slechts enkele minuten, zaken als water, energie, telecom, verzekering en aanvraag voor bankrekeningnummer voor je klant verzorgen. Stuur je klantgegevens door, dan regelen wij de rest.

Uitgebreide leverancier keuze

Wij vinden het belangrijk dat wij de beste service aan je klanten leveren. Bijvoorbeeld door een pakket te leveren wat het beste aansluit bij hun behoeften en wensen. Daarom kan jouw klant bij ons, in tegenstelling tot bij veel van onze concurrenten, kiezen uit meerdere leveranciers. 

Wij werken momenteel met 4 preferred energieleveranciers die de scherpste tarieven bieden en keuze bieden in looptijd van het contract. Uiteraard kijken wij bij het selecteren van deze preffered suppliers ook naar de hoogte van de commissies voor jou. Naast deze 4 aanbieders, hebben wij nog 35 andere energieleveranciers in onze database. Wil je één van deze leveranciers in de omgeving van je klanten? Geen probleem, wij regelen het! 

uitgebreide keuze leveranciers

Waarom werken met ProPropertyServices

Wij zijn net even anders dan andere aansluitdiensten. ProPropertyServices onderscheid zich door:

  • Hoogste commissies in de sector
  • Geen kosten voor het bellen van een lead
  • Keuze uit meerdere leveranciers
  • Wij zijn als enige Compliant
  • Ook voor commercieel vastgoed

Vanaf eind november gaan de commissies omhoog.  Hierdoor kan je commissie oplopen tot wel € 650 per aan te sluiten adres! 

Pakketten ProPropertyPartners

Voor het einde van november zullen wij onze pakketten vernieuwen. Je kunt dan bij ProPropertyPartners kiezen uit drie verschillende pakketten; Basis, Standaard en Professioneel. De hoogte van de commissies is per pakket verschillend. Op dit moment ontvang je gemiddeld tussen de € 150,- en € 200,- per aan te sluiten adres. Met de komst van onze nieuwe pakketten gaan de commissies voor jou omhoog!

Verschillen tussen commissies per pakket 

  • Het Basis pakket is gratis. Je kunt tot wel € 185,- per aan te sluiten adres aan commissies opstrijken.
  • Voor het Standaard pakket betaal je €39,50 per maand. De commissies kunnen hier oplopen tot wel € 400,- per aan te sluiten adres. 
  • Het Professional pakket kost € 80,- per maand. Je kunt per aan te sluiten adres € 650,- aan commissie verdienen. 

Credit facturatie

Wij zorgen maandelijks voor een heldere afrekening waarop de kosten en commissies met elkaar verrekend worden. Iedere maand tussen de 1e en de 10e van de maand ontvang je van ons de creditfactuur, welke ook in je CRM omgeving terug te vinden is. Het geld staat 1 werkdag na ontvangst van de factuur op je rekening. In de meeste gevallen krijg je dus geld van ons in plaats van dat jij ons moet betalen. Wel zo prettig!

Meer weten? Maak een afspraak!

Wil je meer weten over onze oplossing? Bel ons op 085 – 0477929 of neem contact met ons op.

Probeer gratis en vrijblijvend