ProPropertyPartners beschikbaar in de Kolibri AppXchange

Goed nieuws! ProPropertyPartners is gekoppeld met Kolibri en daardoor als app beschikbaar in de AppXchange. Digitaal screenen, aansluiten & inspecteren, het kan allemaal met 1 app! 

Met 1 druk op de knop – gemak!

Wanneer je extra diensten zoals energie, water, internet, sim-only, verzekeringen, maar ook huurder/koper-screenings, puntentellingen en energie-indexen wilt aanbieden aan je klant, mag dit niet ten koste gaan van je core-business. Met ProPropertyServices en ProPropertyChecks selecteer je welke diensten we vrijblijvend moeten aanbieden en regel je met 1 druk op de knop alle zaken zonder alles opnieuw in te hoeven vullen.

Voordelen ProPropertyPartners app

  Al onze oplossingen praten met elkaar en met Kolibri, geen dubbel werk!
  Meerdere energie en telecom leveranciers met een riante commissie
Inspecties vooraf ingevuld door en opgeslagen in Kolibri
  Real-time EDR credit checks voor slechts 2 euro (zonder kostbaar abonnement)
  Overzichtelijke maandelijkse creditfactuur met alle verdiensten

Het meest complete aanbod

We werken samen met de beste leveranciers waardoor we het aanbod afstemmen op alle specifieke wensen van je klant. Maatwerk tegen scherpe tarieven en goede voorwaarden. Ons meertalige customer care team met aansluitadviseurs neemt je graag werk uit handen en regelt de aanvraag snel en professioneel met je klant. Onze specialisten zijn 12 uur per dag bereikbaar en weten precies welk aanbod van welke leverancier het best past bij jouw klant.

Over onze koppeling

Alle oplossingen die door ons zijn gerealiseerd communiceren direct met elkaar. Hierdoor bespaar je meer tijd en heb je minder dubbel werk. Door onze nauwe samenwerkingen met verschillende leveranciers kunnen wij een riante commissie aanbieden. Daarnaast zorgt de app er ook voor dat alles terecht komt in één helder en duidelijk overzicht.

Uit ervaring kennen wij de frustratie van vrijwel iedere vastgoed professional: te veel papieren rompslomp, heen en weer ge-mail, dubbele invoer en onnodige fouten. Ook het goed verzorgen van screenings, nutsvoorzieningen, energie-indexen en puntentellingen. Het kost te veel tijd. Tijd die je zou moeten gebruiken om bezig te zijn met je klanten. Onze koppeling zorgt voor een frisse wind in de vastgoed branche!
William Zietse, Commercieel Directeur en mede-oprichter van ProPropertyPartners®

De koppeling activeren binnen Kolibri

Je kunt onze gratis app eenvoudig toevoegen in je Kolibri omgeving en direct aan de slag.

  1. Login bij de Kolibri omgeving;
  2. Ga naar AppXchange;
  3. Kies in het linkermenu voor AppXchange en klik op ProPropertyPartners;
  4. Klik rechtsboven op de button integratie activeren;
  5. Je kunt direct (gratis) gebruik maken van onze diensten.

Meer weten over deze nieuwe feature?

Wil je meer weten over deze nieuwe koppeling met Kolibri? Wil je weten of onze oplossingen ook voor jouw organisatie voordelen kan hebben? Neem dan direct contact met ons op of bel ons op 085 – 0477929 voor meer informatie. Wil je gelijk aan de slag met ProPropertyPartners? Maak dan nu een gratis account aan.